CSEI SIGHETU MARMATIEI

este o instituţie modernă care îşi propune construirea premizelor pentru înzestrarea copiilor cu cerinţe educative speciale cu competenţe, deprinderi şi abilităţi atât pentru câştigarea independenţei personale cât şi pentru realizarea obligaţiilor socio-profesionale în concordanţă cu cerinţele pieţei muncii.
Categorie:

CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA SIGHETU MARMATIEI

Lansează  proiectul  educațional dedicat copiilor cu cerințe educaționale speciale

„ ÎMI PASĂ! ”-Anul centenar văzut  prin  ochii copilului cu CES”  organizat cu ocazia zilei de 3 decembrie -Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Evenimentul va avea loc  luni, 3 decembrie 2018, orele 15, la Galeria de artă VASSILIEV,  loc. Sighetu-Marmației Str. Piața Libertății, Nr. 13.

Programul zilei

1. Primirea invitaților  între orele   15-15,30

2. Vizitarea expoziției pregătite de elevi și tineri cu CES

3. Cuvântul de deschidere -ora 15,30

4. Prezentarea de modă/parada realizată  de  elevi din cadrul CSEI Sighetu Marmației, coordonat de creatoarea de modă, d-na  Ileana Vassiliev

5. Prezentarea unui dans modern și a unui mini concert colinde  de către un grup de copii din cadrul CSEI Sighetu Marmației

6. Concluzii

Prezența dumneavoastră ne va onora în mod deosebit.

Cu stimă,

Prof. Marfici Oresia-Aurora

Director al CSEI Sighetu Marmatiei

 

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

 PROIECT - "IMI PASA"

 Regulament de organizare

 Fisa de inscriere

 Acord de parteneriat

Categorie:

Campania Globală pentru Educaţie este un eveniment desfăşurat anual, la nivel mondial, de o coaliţie de organizaţii neguvernamentale, sindicate şi grupuri de cetăţeni din întreaga lume iar, începând cu anul 2001, este coordonat în România de Organizaţia Salvaţi Copiii.

Activităţile organizate în cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, coordonate în România de Organizaţia Salvaţi Copiii, evenimente desfăşurate începând cu anul 2008 în şcoala noastră  au continuat şi în anul 2017. Sub sloganul ”Împreună pentru educație!”, Campania Globală pentru Educație din acest an dorește să reamintească autorităților din întreaga lume că promisiunile asumate de state trebuie respectate, iar educația gratuită și de calitate pentru toți copiii este una dintre aceste promisiuni (Obiectivul 4 de Dezvoltare Durabilă al Agendei 2030 a Națiunilor Unite).

Elevii  și acdrele didactice  de la CSEI Sighetu Marmatiei participă anual, începand cu anul 2008, la această campanie.